Політика конфіденційності для вебсайт Точка

В Точка, доступний з https://tochka.store/, одним із наших головних пріоритетів є конфіденційність наших відвідувачів. Цей документ про політику конфіденційності містить типи інформації, яку збирає та записує Точка, і як ми її використовуємо.

Якщо у вас є додаткові запитання або вам потрібна додаткова інформація про нашу Політику конфіденційності, не соромтеся зв’язатися з нами.

Ця Політика конфіденційності поширюється лише на нашу діяльність в Інтернеті та діє для відвідувачів нашого веб-сайту щодо інформації, якою вони поділилися та / або збирають у Точка. Ця політика не застосовується до будь-якої інформації, зібраної офлайн або через інші канали, крім цього веб-сайту.

Згода

Використовуючи наш веб-сайт, Ви даєте згоду на нашу Політику конфіденційності та погоджуєтесь з її умовами.

Інформація, яку ми збираємо

Особиста інформація, яку ви просите надати, та причини, через які вас просять надати, будуть зрозумілі вам у той момент, коли ми просимо вас надати вашу особисту інформацію.

Якщо ви зв’яжетеся з нами безпосередньо, ми можемо отримати додаткову інформацію про вас, наприклад ваше ім’я, електронну адресу, номер телефону, вміст повідомлення та / або вкладення, яке ви можете нам надіслати, та будь-яку іншу інформацію, яку ви можете вибрати.

Під час реєстрації в обліковому записі ми можемо попросити вашу контактну інформацію, включаючи такі елементи, як ім’я, назва компанії, адреса, електронна адреса та номер телефону.

Як ми використовуємо вашу інформацію

Ми використовуємо інформацію, яку ми збираємо, різними способами, включаючи:

Файли журналу

Точка дотримується стандартної процедури використання файлів журналів. Ці файли реєструють відвідувачів, коли вони відвідують веб-сайти. Всі хостингові компанії роблять це і є частиною аналітики хостингових послуг. Інформація, зібрана за допомогою файлів журналів, включає адреси Інтернет-протоколу (IP), тип браузера, постачальника послуг Інтернету (ISP), штамп дати та часу, сторінки переходу / виходу та, можливо, кількість кліків. Вони не пов’язані з будь-якою інформацією, яка може бути ідентифікованою особисто. Мета інформації – аналіз тенденцій, адміністрування сайту, відстеження руху користувачів на веб-сайті та збір демографічної інформації. Наша Політика конфіденційності була створена за допомогою Генератора політики конфіденційності та Шаблону політики конфіденційності .

Файли cookie та веб-маяки

Як і будь-який інший веб-сайт, Точка використовує ‘cookie’. Ці файли cookie використовуються для зберігання інформації, включаючи вподобання відвідувачів, та сторінки на веб-сайті, до якого відвідувач звертався чи відвідував. Інформація використовується для оптимізації роботи користувачів шляхом налаштування вмісту нашої веб-сторінки на основі типу браузера та / або іншої інформації.

Для отримання більш загальної інформації про файли cookie, будь ласка, прочитайте “Що таке куки” .

Політика конфіденційності рекламних партнерів

Ви можете ознайомитись із цим списком, щоб знайти політику конфіденційності для кожного з рекламних партнерів компанії Точка.

Сторонні рекламні сервери або рекламні мережі використовують такі технології, як файли cookie, JavaScript або веб-маяки, які використовуються у відповідній рекламі та посиланнях, що з’являються на Точка, які надсилаються безпосередньо до браузера користувачів. Вони автоматично отримують вашу IP-адресу, коли це відбувається. Ці технології використовуються для вимірювання ефективності їх рекламних кампаній та / або для персоналізації рекламного контенту, який ви бачите на веб-сайтах, які ви відвідуєте.

Зауважте, що Точка не має доступу до цих файлів cookie та контролю над ними, які використовуються сторонніми рекламодавцями.

Політика конфіденційності сторонніх організацій

Політика конфіденційності Точка не поширюється на інших рекламодавців або веб-сайти. Таким чином, ми радимо вам ознайомитися з відповідною Політикою конфіденційності цих сторонніх рекламних серверів для отримання більш детальної інформації. Це може включати їх практику та інструкції щодо відмови від певних варіантів. Повний перелік цих Політики конфіденційності та їх посилання ви можете знайти тут: Посилання щодо політики конфіденційності.

Ви можете вимкнути файли cookie через ваші окремі параметри браузера. Щоб дізнатися більш детальну інформацію про керування файлами cookie з певними веб-браузерами, їх можна знайти на відповідних веб-сайтах браузерів. Що таке печиво?

Права конфіденційності CCPA (не продавати мою особисту інформацію)

Відповідно до CCPA, серед інших прав, каліфорнійські споживачі мають право:

Попросити, щоб бізнес, який збирає особисті дані споживача, розкривав категорії та конкретні особисті дані, які бізнес зібрав про споживачів.

Попросити компанію видалити будь-які особисті дані про споживача, які збирав бізнес.

Попросіть, щоб бізнес, який продає персональні дані споживача, не продавав особисті дані споживача.

Якщо ви зробите запит, у нас є один місяць для відповіді на вас. Якщо ви хочете скористатися будь-яким із цих прав, зв’яжіться з нами.

Права на захист даних GDPR

Ми хотіли б переконатися, що ви повністю знаєте всі свої права на захист даних. Кожен користувач має право на таке:

Право на доступ – Ви маєте право вимагати копії ваших персональних даних. Ми можемо стягнути з вас невелику плату за цю послугу.

Право на виправлення – Ви маєте право вимагати, щоб ми виправляли будь-яку інформацію, яку ви вважаєте недостовірною. Ви також маєте право вимагати, щоб ми заповнили інформацію, яку ви вважаєте неповною.

Право на стирання – Ви маєте право вимагати, щоб ми видалили ваші персональні дані, за певних умов.

Право обмежувати обробку – Ви маєте право вимагати, щоб ми обмежили обробку ваших персональних даних за певних умов.

Право на заперечення проти обробки – Ви маєте право заперечити проти нашої обробки ваших персональних даних за певних умов.

Право на переносимість даних – Ви маєте право вимагати, щоб ми передали дані, які ми зібрали, до іншої організації, або безпосередньо до вас, за певних умов.

Якщо ви зробите запит, у нас є один місяць для відповіді на вас. Якщо ви хочете скористатися будь-яким із цих прав, зв’яжіться з нами.

Інформація про дітей

Інша частина нашого пріоритету – це захист дітей під час користування Інтернетом. Ми закликаємо батьків та опікунів спостерігати, брати участь у та / або контролювати та керувати їхньою онлайн-діяльністю.

Точка свідомо не збирає особисту ідентифікаційну інформацію від дітей до 13 років. Якщо ви вважаєте, що ваша дитина надала таку інформацію на нашому веб-сайті, ми наполегливо рекомендуємо негайно зв’язатися з нами, і ми зробимо все можливе, щоб якнайшвидше видалити така інформація з наших записів.